http://izeselet.hu/receptek/sajttorta-new-york-cheesecake/
http://izeselet.hu/receptek/hideg-ujhagymas-karfiolkremleves/
http://receptneked.hu/nagyi-receptjei/ganca/
http://receptneked.hu/edes-sutemenyek/tejfolos-csodabogar-3/
http://www.nosalty.hu/recept/sult-csirkecomb-kaposztaagyon
Hozzávalók: 6 csirke felső comb filé 2 kanál olaj 2 kisebb fej lila hagyma 50 dkg savanyú káposzta só frissen őrölt fehér bors Elkészítése: A zsiradékon megpirítom(egy olyan edénybe amit később a sütőbe is be tudok tenni) a vékony szeletekre vágott lila hagymát és üvegesre sütöm, majd hozzáadom a lecsepegtetett (ha nagyon savanyú, akkor az átmosott) savanyú káposztát, sózom, borsozom és alaposan összeforgatom. A csirkecombokat sózom, borsozom, majd a káposztás keverék tetejére teszem őket, befedem alufóliával és sütőben 220 fokon kb 45 perc alatt készre Főt rizzsel vagy tepsiben sült burgonyával, fűszerpaprikával meghintve tálalom!
http://receptneked.hu/gyors/rakott-bundas-kenyer-jenaiban/
http://receptneked.hu/egytaletelek/rakott-finomsagok/proszatekercs/
http://www.nosalty.hu/recept/kokuszos-csokis-rakott-piskota
http://aprosef.hu/toltott_dagado_recept
(forrás:Konyhabirodalom)
Sült máj fokhagymamártásban: 40 dkg sertésmáj, 6 gerezd fokhagyma, 2 ek. liszt, 2 dl tej, 1 dl tejföl, 2 ek. olaj, só, bors, snidling.
A megmosott májat vékony szeletekre vágjuk, majd lisztben megforgatjuk és forró olajban mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük. A serpenyőből kiszedett májat melegen tartjuk. Az olajra rászórjuk a bundázás után megmaradt lisztet, majd habzásig keverjük. Ezután felöntjük tejjel és állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Ekkor hozzáadjuk a tejfölt, zúzott fokhagymát és a fűszereket. Visszatesszük a májat, majd összeforraljuk. Tálaláskor megszórjuk apróra vágott snidlinggel. Spagettivel, vagy bármilyen tésztával tálalhatjuk.
http://receptneked.hu/egytaletelek/paradicsomos-babos-egytal/
http://aprosef.hu/dubarry_csirkemell
http://ketkes.com/soros-burgonya-sutoben-sutve-kivul-ropogos-belul-puha-csodas-koret/
http://filantropikum.com/ezert-susson-mindenki-zsirban/
http://szatmariferi.blog.hu/2014/03/27/spenotfozelek_546
http://receptneked.hu/gyors/sajttal-sonkaval-toltott-bundas-kenyer-rolad/
http://receptneked.hu/gyors/sajttal-sonkaval-toltott-bundaskenyer/
http://aprosef.hu/sos_stangli_recept
A párizsi régóta megkerülhetetlen eleme a hűtőpultoknak. A szép emlékű parizer helyett ma már főleg az olcsó és kissé megbízhatatlan beltartalmú párizsi vár ránk, de ha alaposan körülnézünk a boltokban, akkor még mindig találni jó minőségű, békebeli parizert
http://www.mindmegette.hu/parizerbol-parizsi-a-legendas-felvagott-48799
http://www.mindmegette.hu/brunch-az-ebednek-is-beillo-reggeli-47336
http://receptneked.hu/husmentes/rantott-krumplikarikak-kapros-joghurtos-martogatossal/
http://recept.paradicsom.info/receptek/sutemeny_edesseg/mezfagylalttal_toltott_sargadinnye
http://www.mindmegette.hu/husos-krumpligomboc-tejfolos-szafttal.recept
http://www.mindmegette.hu/kaposztas-husos-palacsinta.recept
http://www.nosalty.hu/recept/virslis-tukortojas-extrakkal
http://www.nosalty.hu/recept/makoi-tojasos-csirkemell-hagymas-tartarmartassal
http://www.nosalty.hu/recept/rantott-cukkini-tekercs
http://www.nosalty.hu/recept/reform-hazi-csokis-banan-fagylalt
https://www.okoskonyha.hu/recept/sarkadi-pecsenye-recept
http://www.nosalty.hu/recept/sarkadi-pecsenye-ahogy-csilla-kesziti
http://www.nosalty.hu/recept/betyarleves-viciko-konyhajabol
http://www.nosalty.hu/ajanlo/7-gyors-zoldsegkerm-reggelire
http://www.mindmegette.hu/kolessel-toltott-sult-csirke.recept
http://www.mindmegette.hu/cukkinis-paradicsomos-teszta.recept
http://www.mindmegette.hu/gombas-sonkas-rigate-teszta.recept
http://sulvefove.nlcafe.hu/recept/Sajtos-tejfolos-nagy-gonc
(fotó. sulvefove.nlcafe.hu)
http://konyha.denique.hu/2012/11/10/nagygoenc
http://www.mindmegette.hu/palocfoldi-kiruccanas-46832
http://www.mindmegette.hu/rizses-csirketorta.recept