http://www.recepttar.hu/recept/hagyomanyos-frankfurti-leves-30810
http://www.recepttar.hu/recept/berenyi-krumplileves-33266
http://www.recepttar.hu/recept/szedres-dunahullam-9584
(forrás:facebook)
http://www.nosalty.hu/recept/sajtburgerleves
http://szunyi77.blogspot.hu/2013/03/a-nyuszis-bunnies-recept.html
http://www.mindmegette.hu/nyirsegi-gombocleves-borjuhussal.recept
http://www.mindmegette.hu/zellerszaras-paradicsomos-lasagne.recept
http://www.mindmegette.hu/mogyorokremes-koszoru.recept
http://www.mindmegette.hu/sonkas-turos-lepeny.recept
Ha végképp úgy érzed, hogy az idő nem neked kedvez és szükséged van olyan receptekre, melyekhez nem kell a hajnali órákban kelned, hogy finom reggelit rittyents az asztalra, akkor a sós krémeket neked találták ki!
http://www.nosalty.hu/ajanlo/7-sos-krem-reggelire
Bundás kenyeret sütni már olyan „snassz” – gondolhatod sokszor, és van is igazság ebben az előítéletben, hiszen az olajszag sokakat eltántorít a sült, tojásos kenyér készítésétől.
http://www.nosalty.hu/ajanlo/bundazd-kenyeret
http://www.nosalty.hu/recept/csirkemell-ozgerincformaban-sutve-2
http://www.nosalty.hu/recept/joghurtos-kolbaszos-kaposztaleves
http://www.mindmegette.hu/medvehagymas-turogomboc.recept
http://www.nosalty.hu/recept/gocseji-bundas-hus
http://www.nosalty.hu/recept/karamellas-tejszines-diotortacska
http://www.nosalty.hu/recept/rantott-hus-gazdagon-zoldkorettel
http://www.nosalty.hu/recept/kukoricakremleves-parmezannal-chilivel
http://www.nosalty.hu/recept/marhahus-sult-zoldsegekkel
http://www.mindmegette.hu/medvehagymas-kremsajtos-rud.recept
http://www.mindmegette.hu/feketelencse-salata-csirkemellel.recept
http://www.mindmegette.hu/fuszeres-sargarepa-kremleves.recept
Egy jó leves, egy kalács, egy egyben sült tepsis étel duplán melengető. De a legjobb mégis a palacsinta! Sütünk is, főzünk is, ahogy csak telik az erőnkből: a múlt héten készült palacsinta (és az előző kettőn is, ahogy elnézem, ez a hét sem lesz kivétel), volt húsleves és tárkonyos krumplileves,
http://www.mindmegette.hu/meses-pogacsa-es-mas-tulelo-sutemenyek-48410
http://www.nosalty.hu/recept/palocos-zoldbableves-gazdagon
http://www.nosalty.hu/recept/fokhagymas-keno
http://www.nosalty.hu/recept/sajttal-sonkaval-toltott-langos
http://www.nosalty.hu/recept/dios-piskotas-kremes
A márványsajt, a gorgonzola, a danablu, a bavaria blu, a roquefort és társaik különlegesen aromás sajtok, igazi csemegék a tányéron. Jóllehet megoszlanak a vélemények, van, aki rajongásig szereti, mások tartózkodnak tőlük, vagy csínján bánnak velük, nálam nagy kedvencnek számítanak.
http://www.mindmegette.hu/a-megbolonditott-zellerkremleves-48399
Igyekszünk nektek megkönnyíteni a hétköznapokat. Tudjuk, hogy fontos a gyorsaság, az egészség és nem utolsósorban az ára is a készülő ételeknek, hiszen nem egyszerű 3, 4, 5 vagy akár még több főre olyat főzni, ami a fönti kritériumoknak megfelel.
http://www.nosalty.hu/ajanlo/5-etel-ezresbol
http://www.nosalty.hu/recept/zoldseges-sajtos-kalacs
Milyen is az igazi? Sokunknak rémlenek nem túl kecsegtető élmények éttermekben kóstolt hortobágyi palacsintákról. A mindenféle mirelit utánzatok nem jöhetnek szóba – de mért ne próbálnánk saját kezűleg elkészíteni?
http://www.nosalty.hu/ajanlo/igy-keszul-hortobagyi-palacsinta
http://www.nosalty.hu/recept/kaves-kocka-2-sutes-nelkul
http://www.mindmegette.hu/vitaminbomba-salata-ii.recept
http://www.mindmegette.hu/rantott-zeller-sajtos-bundaban.recept
Az almás piténél klasszikusabb sütemény nincs is. Egy kevés tészta, sok-sok alma, és az ember már azt sem bírja kivárni, hogy ehetőre hűljön. Nem csak nálunk népszerű az almás sütemény: az angolok, a hollandok, a franciák is imádják – a saját verziójukat. Körkép…
http://www.mindmegette.hu/az-almas-sutemeny-dicserete-45476
http://www.nosalty.hu/recept/zoldhagymas-csirkeleves-tesztaval
http://www.nosalty.hu/recept/brokkolikremleves-parmezanos-piritossal
http://www.nosalty.hu/recept/vegetarianus-hamburger-daniella-konyhajabol
http://www.nosalty.hu/recept/sonkas-kifli-gretitol
Egy szelet füstölt sajt a reggelihez vagy szendvicsekbe, esetleg melegszendvics tetejére olvasztva, egy jó maréknyi reszelve a frissen főtt tészta tetejére, a krémlevesbe vagy csak úgy felkockázva egy-egy pohár bor mellé vacsora után – sőt még ezernyi módon szeretjük a füstölt sajtot!
http://www.mindmegette.hu/fustolt-sajttal-felsegesen-48393
http://www.nosalty.hu/recept/fejessalata-sajtos-ontettel
http://www.nosalty.hu/recept/sonkas-sajtos-rantott-palacsinta
http://www.nosalty.hu/recept/ropogos-mozzarella-falatok
Nézzük, mit kínál számunkra a tél, talán utolsónak ígérkező hete! A meteorológusok csupa jót jósolnak március első felére, így már nem kell sokáig vacognunk (meg persze a fűtésszámla rémképe is letűnni látszik).
http://www.mindmegette.hu/csillagtok-burgonyapelyhes-bundaban.recept
http://www.mindmegette.hu/tejszines-gombas-marhaszelet.recept
http://www.mindmegette.hu/vegetarianus-etelek-szinesen-valtozatosan-48391