http://nassolda.receptneked.hu/2015/12/28/53-hetes-persely-sporolj-gasztroangyal-modra/
http://fuveszblog.cafeblog.hu/2013/11/06/granatalmabontas-haladoknak/
http://www.femcafe.hu/cikkek/recept/a-tokeletes-sult-gesztenye-titka
"Valóban elfeledhetjük a magas fűtési számlákat, ha magunk készítjük el házi fűtőberendezésünket? 8 mécses lángja elegendő egy napig a szoba kifűtésére?
A választ az angol Dylan Winter újságíró és YouTube felhasználó adja, aki egy egyszerű és olcsó megoldást kínál kisebb terek melegítésére.
Azt állítja, hogy hétköznapi segédeszközök segítségével fűti ki a hajóján lévő irodaként is működő helységét. Naponta csak 300 Ft-nak megfelelő összeget (80 pennyt) költ fűtésre. Winter a YouTube-on is megosztotta az általa csináld magad melegítőnek nevezett rendszert, ami a konvekciós hőátadás elvén alapszik. A videó nem hagyta figyelem nélkül az angol közönséget. Egyesek zseniális ötletnek, míg mások veszélyes baromságnak tartják a fűtési alternatívát."
http://www.nosalty.hu/recept/elronthatatlan-rizs
(nagyon jó oldal)
http://www.egycsipet.hu/2012/02/tarhonya-elkeszitese.html
http://www.mindmegette.hu/husvasarlas-okosan-43736
http://fogyás.net/hogyan-kell-szetvalasztani-a-tojas-sargajat-a-feherjetol.html
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20131030/tesztanyujtas-zsak/#kapcsolodo
http://www.nosalty.hu/praktika/napraforgo-formazasi-otlet
leírás
Nos, gondolom odáig már mindenki eljutott, hogy ha gombócot formál a húsmasszából, és utána azt ellapogatja, akkor abban a pillanatban, amikor a hús hőt kap, vissza is ugrik gömbszerűvé. Ezt elkerülendő, íme a tipp.
http://www.nosalty.hu/praktika/hamburger-huspogacsa-formazasa
A vadgesztenye a szappanfélék családjába tartozó, Elő-Ázsiában és a Balkánon őshonos növény. Nemcsak a kérgét, a levelét, a virágját, hanem a magját is sokféle célra felhasználják.
http://hajraegeszseg.hu/cikk/2013-10-22/vetekszik-a-mosodioval
Ha könnyed, omlós tésztát szeretnénk, akkor muffinok, piskóták, kevert sütik, tortalapok készítésekor jellemzően a sütőporé lesz a főszerep.Vagy jó lesz a szódabikarbóna is?
http://hvg.hu/gasztronomia/20131009_Mi_kell_a_tokeletes_sutihez__recept#rss
http://www.nosalty.hu/ajanlo/suritesi-kisokos
http://szinesotletek.blog.hu/2013/09/11/szonyegkeszites_regi_polobol_hazilag
http://szinesotletek.blog.hu/2013/10/08/csipkes_gyertyatartok
A sütőtisztítás nem a leghálásabb konyhai feladat, az biztos, de bolondbiztos trükkünkkel gyerekjáték ez is! Egy hőálló tálba tegyél 2 deci ecetet és 2 deci vizet, forrósítsd fel a sütőt maximum fokozatra, és rakd be a tálat. Az ecetes víz így szépen körbejárja a sütőt és fellazítja a lerakódott szennyeződést. Ha a sütő kihűlt, szódabikarbónás vízzel már egyszerűen le tudod dörzsölni a szennyeződéseket.
http://www.otthonlap.hu/lakberendezes/2013-10-02-tokos-disz-oszre.html
(forrás:twice.hu)
http://twice.hu/eletmod/a-sal-megkotesenek-25-fele-modja
http://szepsegtar.blogspot.hu/2010/07/fuszeres-fokhagymas-olaj.html
Aki kóstolt már házi savanyított zöldséget, házi aszalt gyümölcsöt, de ismeri ugyanezen ételek bolti változatát is, tudja, hogy a különbség nyilvánvaló: a házi szinte kivétel nélkül finomabb. Ha pedig belegondolsz, esetleg utánajársz, mennyi minden van a boltiban, aminek alapvetően nincs helye az ételben, még szívesebben készíted majd el otthon.
http://www.otvenentul.hu/egeszseg/40306
Hogyan használd a bágua-térképet?
http://www.femina.hu/otthon/bagua_terkep_feng_shui_letoltes
http://www.orvosok.hu/hirek/a-pajzsmirigy-alulmukodes-es-tunetei-83
"A pajzsmirigy nem megfelelő működése a lakosság nagy részét érinti, de elsősorban a nőket. Életmódunk és táplálkozásunk nagyban hozzájárulhat a betegség kialakulásához, így ezen a téren sokat tehetünk, hogy javuljon a helyzet."